Strømhegn

Strømhegn er et meget effektivt middel til afskrækkelse og detekteringssystem af uønsket adgang. Passer til næsten alle typer hegn

STRØMHEGN ApS tilbyder et stort udvalg af flethegn, stålmåttehegn m.m. hvorpå der kan monteres strøm. Har du allerede et hegn, er der mange muligheder for eftermontering af strøm på eksisterende elementer.

Det elektriske hegn afskrækker, detekterer og sinker ubudne gæster uden at ødelægge hegnets udseende. Systemet består af et gitter af vandrette tråde, der starter ved jorden og fortsætter til ca. 50 centimeter over toppen af hegnet. Den fleksible top, der kan monteres uafhængigt, er næsten umulig at forcere.
Læs mere om teknikken bag strømhegn her.

Download produktblad

Find inspiration i nedenstående og ring gerne på tlf. 6441 8296 eller send os en besked hvis du vil høre mere om de mange muligheder.


Flethegn

Flethegn

Strømhegn kan levere og montere flethegn i høj kvalitet med strøm monteret, eller strøm kan eftermonteres direkte på dit eksisterende flethegn.


Stålmåttehegn

Stålmåttehegn strømhegn

Strømhegn kan levere og montere stålmåttehegn i høj kvalitet og en række designs og farver med strøm monteret. Strøm kan også eftermonteres direkte på dit eksisterende stålmåttehegn.


Elementhegn

Elementhegn

Strømhegn kan levere og montere elementhegn i høj kvalitet og en række designs og farver med strøm monteret. Strøm kan også eftermonteres direkte på dit eksisterende elementhegn.